Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Issuu
Andrea R. Lluch - Serveis

SERVEIS

Internet i les xarxes socials funcionen les 24h del dia durant els 365 dies de l’any. Cada minut apareixen informacions que parlen sobre nosaltres a través de fòrums, webs, blocs, xarxes socials com Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, Slideshare… Mentre milions de persones són ja usuaris actius a la xarxa, encara hi ha empreses, institucions o persones que no saben com incorporar Internet a les seues estratègies de comunicació o que desconeixen els seus beneficis.

La conseqüència d’això: són desconeguts i deixen d’obtenir beneficis perquè no són presents als espais on hi ha els consumidors. I encara una altra conseqüència: algunes empreses confien les xarxes socials a mans d’aficionats i la seua reputació online, la seua imatge, en queda perjudicada.

Què és la reputació online?

És l’opinió global que deixes a Internet, la imatge que coneixem quan visitem les xarxes socials, un bloc o una pàgina web. I si tenim en compte que la majoria dels consumidors es troben a la xarxa, es pot entendre la importància d’invertir esforços per millorar la reputació online.

S’ha de tenir en compte que a Internet tots som iguals. L’opinió d’un usuari pot arribar a ser igual o més important que la dels mitjans de comunicació i poden deixar en molt mal lloc la nostra marca. Cal, doncs, tenir un major control d’aquestes situacions i donar-hi una resposta immediata.

I aquesta és la meua feina, millorar la comunicació corporativa i la reputació online dels meus clients, ja siguen una empresa, una institució o una figura pública…