Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Issuu

Taiat Dansa estrena nova pàgina web

Bloc 12

Meritxell Barberá i Inma García són Taiat Dansa. Fotografia Mediaps Producción Audiovisual.

En Taiat Dansa estem d’enhorabona perquè tenim nova pàgina web. Gràcies al treball en equip junt a Neobunker.

La nova pàgina web de Taiat Dansa es tracta d’un portal pràctic i de navegació senzilla en dos idiomes, castellà i anglès, que compta amb un cercador intern per a facilitar la usabilitat, enllaços per a poder compartir qualsevol informació en els social media i un enllaç permanent a les xarxes socials en les quals té presència la companyia: Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube, Flickr i Issuu.

El que troba l’usuari és la “Home” on està la informació necessària per a entendre què és Taiat Dansa: menú de navegació, últimes notícies d’actualitat, dades de contacte… La imatge principal és un carrusel de fotografies de la companyia que es modifica amb l’actualitat. En el moment que escrivim aquest post l’usuari trobarà les fotografies del procés de creació de l’obra “Vamos a hacerte bailar: persiguiendo a Patti Smith”.

Vamos a hacerte bailar: persiguiendo a Patti Smith” la nova creació de Taiat Dansa que molt prompte veurà la llum.

En la primera pestanya del menú, “La compañía”, existeixen tres opcions: la primera, “Taiat Dansa” és una breu explicació de l’essència de la companyia i del currículum de les creadores Meritxell Barberá i Inma García; a continuació, en “Formación y talleres” informació sobre l’activitat que Taiat Dansa té; i finalment, la pestanya de “Gestión cultural”. I és que, més enllà de la companyia de dansa, Taiat crea en 2005 GmExpresa, una plataforma que genera esdeveniments culturals d’iniciativa pròpia. D’ella naixen “Valencia.Art” i una convocatòria estable en el panorama de les arts i l’acció social el “Festival 10 Sentidos”.

La següent pestanya del menú és “Obras” on s’allotgen les creacions de Taiat Dansa. En cada obra, l’usuari té accés a la sinopsi, la fitxa tècnica, la cartelleria de l’espectacle i les imatges i vídeos de cada peça. Una manera de reviure el dia de l’estrena de cada espectacle com si fóra avui.

Des de la pestanya “Actualidad”, Taiat Dansa informa de les novetats de la companyia.

I, per a qualsevol consulta, l’apartat de “Contacto”. Encara que sempre estarem disponibles a través de les xarxes socials ;-)

Escrit per: @andrearlluch.