Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Issuu

Participació en el projecte 13historiasreales

Bloc 18

”Si al final d’aquesta lectura aconseguixc que algú de vosaltres perda la por a emprendre, podré donar-me per satisfet” amb aquestes paraules Fernando Giner arranca el projecte 13historiasreales. Es tracta d’un projecte col·lectiu que té com a finalitat fomentar l’emprenedurisme a través de 13 Principios para Emprender.

13historiasreales és un projecte on diferents emprenedors expliquen la seua història i compartixen les seues experiències sobre el seu posicionament en aquest nou model econòmic i social sempre relacionant-se amb un d’aquests principis per emprendre. En el meu cas, la meua experiència com a emprenedora es relaciona amb el principio líquido:

“Avui el patrimoni d’una persona no el constitueix els seus diners ni les seues propietats. Ni tan sols la seua antiguitat en una empresa. Avui el que val de les persones és la seva ocupabilitat. La seua capacitat per ‘resetearse’. Per això, cal invertir en un mateix per ser millor cada dia. Vals el que valen els teus projectes, les teues idees, eres tu el que vals, no les teues coses. Tu eres un autèntic motor. Cuida i treu-li el millor partit”.

I així és com va començar la meua història…

“El mateix dia que vaig rebre la carta d’acomiadament estant de baixa de maternitat, vaig entendre que el ser mare no era un problema sinó un punt a favor, cosa que destacar en el meu currículum. El ser mare, el ser dona, el ser jo mateixa significava ser creativa, innovadora, proactiva, responsable, organitzada, treballadora, comunicativa, accessible, flexible, optimista…

I així vaig començar a fabricar el meu nou ‘jo’ i el de tantes empreses, institucions i persones que volen demostrar que el món s’equivoca i que darrere de cada un de nosaltres hi ha potencial i oportunitats.

I així va néixer la meva pròpia ‘MARCA’:

A través d’una estratègia de COMUNICACIÓ amb dossiers de premsa i presentacions del meu projecte a empreses i associacions.

Gràcies al SOCIAL MEDIA vaig fer contactes i vaig poder donar-me a conèixer.

Amb el DISENY WEB del meu portal vaig obrir una finestra al món sobre els serveis i projectes realitzats.

Gràcies a la PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL van humanitzar la meua marca amb el vídeo de presentació.

I finalment tot aquest treball previ va funcionar gràcies a la minuciosa estratègia de PUBLICITAT I MARKETING.

Així, si tu també vols fabricar un nou ‘jo’… Sigues particular, institució o empresa: comunicació, social media, disseny web, producció audiovisual, publicitat i màrketing a la teua mida :) “.

Escrit per: @andrearlluch per al projecte 13historiasreales.