Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Issuu

MuVIM: l’estratègia comunicativa

Bloc 21

21bloc-muvim-museu-valencia-andrearlluchEdifici del  MuVIM, Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat a València.

El MuVIM, Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat és un dels principals museus de la ciutat de València. Compta amb una exposició permanent “L’aventura del Pensament” i exposicions temporals durant tot l’any. L’oferta cultural es completa amb congressos, cicles de cinema, tallers didàctics, biblioteca, llibreria i cafeteria. L’edifici del MuVIM va ser inaugurat al juliol de 2001. Del 2010  al 2012 vam treballar donant serveis de comunicació, disseny web i  social media. Concretament, vam col·laborar en el disseny i l’execució de l’estratègia comunicativa a la xarxa del museu a través dels social media i de les xarxes socials: Facebook, Twitter, Flickr, Youtube Issuu. També, vam treballar en la documentació fotogràfica, el desenvolupament de codis QR de les activitats del museu i en el disseny de la nova pàgina web.

“El MuVIM es sitúa entre els millors museus espanyols en xarxes socials”. Via La Vanguardia.

El treball va ser intens i satisfactori. De fet, passat un temps la companyia catalana Socialwin que controla, analitza i compara l’ús de xarxes socials en l’estudi sobre el sector de los museus situa el MuVIM, Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat entre els millors d’Espanya en estratègia comunicativa a través de les xarxes socials. Més informació sobre el projecte.

Escrit per: @andrearlluch.