Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Issuu

La Más Bonita en el Top 10 dels restaurants amb millor presència a les xarxes socials

24bloc-la-mas-bonita-restaurant-valencia-andrearlluch

24bloc-la-mas-bonita-restaurant-valencia-andrearlluch.jpgFaçana de La Más Bonita Patacona en Alboraia.

L’estratègia elaborada per al client es va enfocar des del principi amb la idea clara de voler transmetre molt més que una carta: volíem transmetre un concepte de “vida mediterrània”. Per a això, es va cuidar fins al més mínim detall de la comunicació online i offline, creant un espai de comunicació que unira pastissos i converses, berenars i música, sensacions que el client recordara i desitjara repetir. I la prioritat: un servei 24 hores a la xarxa.

Vam començar a treballar en La Más Bonita al mes de febrer i quatre mesos més tard entrava en el Top 10 dels restaurants amb millor presència a les xarxes socials d’Espanya.

Per les característiques de la empresa, Facebook i  Twitter eren les plataformes que aglutinaven el major protagonisme: mostraven les imatges de Instagram i els vídeos de Youtube del lloc, des d’allí s’informava de tot el que passava, es compartia la música del canal de Spotify, es mostraven els plats de la carta del canal de  Issuu, es publicitaven les accions de màrketing, es recollien les opinions dels clients a través de Foursquare

El nostre treball es va dur a terme en diferents fronts: gabinet de premsa, disseny i execució de l’estratègia comunicativa i social media, community manager a les xarxes socials, actualització de la pàgina web, assessorament SEO online (per a l’aplicació de millores en la pàgina web) i offline (posicionament i reputació online).

En aquest projecte en concret, a causa del sector de la restauració a què pertany, el treball en equip va ser vital per aconseguir aquests  resultats. La immediatesa i el control sobre la informació havia de ser ràpida. La resposta al client no podia esperar. És per això que tots havíem d’estar coordinats des dels caps, als cuiners i cambrers. Però el més important era que tots valoraren la necessitat que les xarxes socials formaven part de l’equip com un element més.

El projecte de La Más Bonita es va dur a terme en col·laboració amb  Diego López.