Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Issuu

Elisa Yuste, la creació d’una nova identitat

Bloc 22

22bloc-elisa-yuste-lij-lectura-llibres-biblioteca-valencia-andrearlluchNova identitat corporativa de Elisa Yuste. Projecte realitzat amb la col·laboració de Neobunker.

Des de l’empresa, ja coneixíem la trajectòria d‘Elisa Yuste. Amb més de 2.000 seguidors a Twitter la tasca que havia realitzat era important. Però Elisa començava una nova etapa professional i necessitava una nova imatge i un espai virtual que alhora fora un aparador del seu potencial, de les seues habilitats i del treball seriós i innovador que ja havia realitzat. Però sobretot, volia crear un lloc de comunicació virtual tant per a informar i comunicar com per a mostrar tots els serveis de la nova empresa. A partir d’aquest marc, vam treballar com a coaching en la creació de la nova identitat d’Elisa Yuste sota la marca ‘Consultoría en cultura y lectura’. Després, elaborarem la pàgina web i la identitat corporativa, amb la col·laboració de Neobunker.

Abans d’iniciar nous projectes professionals és imprescindible elaborar una estratègia comunicativa adient per a obtindre els millors beneficis.

Una vegada l’espai principal estava creat, vam dissenyar l’estratègia comunicativa a la xarxa a través del social media i vam assessorar el client per una utilització més eficaç de FacebookTwitterYoutubeLinkedin Slideshare. I aquí teniu el resultat.

Escrit per: @andrearlluch.