Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Issuu

El web personal de Gemma Lluch

Bloc 20

Nova identitat corporativa del bloc de Gemma Lluch. Projecte realitzat amb la col·laboració de Neobunker.

Quan Gemma Lluch ens va contractar ja tenia una presència en Internet però necessitava organitzar els espais; dotar-los d’un disseny professional, clar i que fera visible la informació; que unificara tots els espais que tenia en internet per construir un escenari de comunicació virtual per on l’usuari poguera transitar sense perdre el temps buscant la informació que volia. I, sobretot, que una vegada dissenyat, fora fàcil i ràpid d’actualitzar.

Després d’explorar diferents possibilitats, d’intercanviar idees i de noves reunions aquest és el resultat, el web personal de Gemma Lluch. Un projecte realitzat en col·laboració amb Neobunker:

  1. Un web on l’usuari pot accedir a les publicacions, estar informat de les tasques d’investigació i docència, tenir accés als blogs i a les xarxes socials.
  2. Uns espais per a les xarxes socials per compartir-ne les publicacions i alhora, dissenyat per redireccionar l‘usuari cap al web, de manera que pot estar informat d’altres activitats que en un principi no buscava: FacebookTwitterSlideshare Youtube.

Una vegada dissenyàrem els espais, la col·laboració va continuar perquè, pel seu treball, el client volia conèixer a fons el funcionament de les xarxes socials i durant un temps la vam assessorar per utilitzar-les amb les finalitats que tenia pensades.

El fruit del nostre treball és l’anàlisi del professor Rovira sobre aquest compte i que Gemma Lluch resumeix en el següent post.

Després de dos anys d’utilització, vam tornar a col·laborar per actualitzar algunes parts del web i afegir-ne altres usos que el client necessitava. Amb el temps, la pàgina, el blog i les xarxes socials s’han transformat en una referència en el món de la lectura i la literatura infantil i juvenil.

Escrit per: @andrearlluch.