Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube Issuu

Bloc ‘Darle a la lengua’ de Felipe Zayas

Bloc 16

Nova identitat corporativa del bloc de Felipe Zayas Darle a la lengua. Projecte realitzat amb la col·laboració de Neobunker.

En el social media, com en la vida en general, no es tracta només de tenir bones idees o bons materials. Una de les principals bases per a poder arribar millor al públic o lector és comptar amb un bon aparador que ordene i mostre d’una manera senzilla i atractiva tot el teu treball. És per això que naix el projecte de la web i del bloc de Felipe Zayas Darle a la lengua.

Una de les principals inquietuds de Felipe Zayas era poder aglutinar en el seu bloc Darle a la lengua (amb molt seguidors i una llarga història) en un espai que mostrara tots els llibres, treballs i projectes que ha realitzat sobre l’ensenyament de la llengua i de la literatura castellana. Després d’un exhaustiu treball de documentació i recuperació de documents, amb la col·laboració de Neobunker comencem a dissenyar la que seria “una nueva etapa de Darle a la lengua” que en paraules del propi Zayas…

“Por fin he conseguido reunir y ordenar en una web algunas de mis cosas, por si pudieran ser de algún interés para quienes estáis en la brega diaria de la enseñanza. Y, además, se ha buscado la integración de la web con las redes sociales. En este contexto, el blog tiene un sentido nuevo”.

Perquè un altre dels objectius d’aquest projecte era elaborar una estratègia dissenyada específicament per a Zayas sobre posicionament en els social media. D’aquesta manera, s’hi dessenyar, en uns casos, i millorar en uns altres la presència en les xarxes socials que segons millor encaixaven amb els seu perfil, materials i lectors. Parlem de Facebook, Twitter, Slideshare, Youtube y Diigo. Després d’alguns consells d’ús d’algunes d’aquestes plataformes, només quedava que els treballs i materials de Felipe Zayas i el seu bloc Darle a la lengua arribaren a més gent.

Escrit per: @andrearlluch.